Gånglaboratoriet 20 år!

Nyhet: 2017-12-05

Ett 15-tal personer samlades för att fira 20 års-dagen med kaffe och tårta den 1:a september.

Gånglaboratoriet har sedan i somras helt nya lokaler som är belägna på plan 6 i det nybyggda R-huset på Mölndals sjukhus. Utsikten är vidsträckt och lokalerna mycket ändamålsenliga då 14 rörelseanalyskameror, 4 kraftplattor, samt ett 16-kanalers trådlöst EMG nyligen installerats. Avancerad forskning inom rörelseanalys kan bedrivas och studierna är många och inom vitt skilda områden som till exempel höftartros före och efter kirurgi, barnortopedi och barnneurologi, akillesseneskador, fotsår vid diabetes och amputationsskador i armar och ben.

Är du intresserad av vad vi gör på Gånglaboratoriet?

Kontakta Roland Zügner eller Roy Tranberg för en visning. Vi sitter på plan 7 i R-huset.

AV: Roy Tranberg