Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen på invigning och öppet hus av R-huset 15/9

Nyhet: 2017-06-15

Boka redan nu fredagen den 15/9 – då blir det invigning och öppet hus i nya R-huset, ett hus för forskning, undervisning och utveckling vid Mölndals sjukhus.

Redan nu har verksamheter inom forskning, utveckling och utbildning inom området rörelseorganen börjat flytta in i de fantastiska ljusa och fräscha lokalerna på plan 6 och 7 i det nya R-huset, beläget vid de västra delarna av Mölndals sjukhus. Här samsas forskningsverksamheten inom vitt skilda delar inom ortopedisk forskning så som yrkesortopeden, biomedicinsk forskning och forskning inom rörelseanalys och muskelfunktion. Närheten till den kliniska verksamheten på ortopedmottagningen på Mölndals sjukhus är också en fantastisk möjlighet. Ett stort nytt rörelseanalyslaboratorium står färdigt där möjlighet att utvärdera belastning och rörelse under olika aktiviteter finns. Likaså innehåller huset ett alldeles nytt biomedicinskt laboratorium och även ett laboratorium där möjlighet finns att undersöka fysiologiska skeenden under olika aktiviteter. Detta hus kommer att innebära fantastiska nya möjligheter att kunna samarbeta över gränser mellan klinik och forskning samt skapa nya forum och grupper för samarbete inom olika delar av ortopedisk forskning.

Missa inte fredagen 15/9 då det är officiell invigning och öppet hus!

AV: Annelie Brorsson

Sidansvarig: Katarina Olinder Eriksson|Sidan uppdaterades: 2006-07-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?