Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen på invigning och öppet hus av R-huset 15/9 kl 15-16.30

Nyhet: 2017-08-30

Den 15: e september blir det invigning och öppet hus i nya R-huset, ett hus för Forskning, Undervisning och Utveckling vid Mölndals sjukhus.
Kom och delta i den officiella invigningen och öppet hus av R-huset, Mölndals sjukhus fredagen 15:e september kl 15-16.30! Verksamheter inom forskning, utveckling och utbildning inom området rörelseorganen är nu igång i de fantastiska ljusa och fräscha lokalerna i det nya R-huset, beläget vid de västra delarna av Mölndals sjukhus. Här samsas forskningsverksamheten inom vitt skilda delar inom ortopedisk forskning så som yrkesortopeden, biomedicinsk forskning och forskning inom rörelseanalys och muskelfunktion. Närheten till den kliniska verksamheten på ortopedmottagningen på Mölndals sjukhus är också en fantastisk möjlighet.

Kom och besök det nya rörelseanalyslaboratoriet där belastning och rörelse under olika aktiviteter kan utvärderas. Det kommer också att gå att besöka det nya biomedicinska laboratoriet samt laboratoriet där fysiologiska skeenden under olika aktiviteter kan undersökas. Detta hus kommer att innebära fantastiska nya möjligheter att kunna samarbeta över gränser mellan klinik och forskning samt skapa nya forum och grupper för samarbete inom olika delar av ortopedisk forskning.

Missa inte fredagen 15/9 klockan 15.00 då det är officiell invigning och öppet hus!

(Foto: Annelie Brorsson)

 

AV: Annelie Brorsson

Sidansvarig: Katarina Olinder Eriksson|Sidan uppdaterades: 2006-07-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?