Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Docent Ola Rolfson utsedd till biträdande redaktör

Nyhet: 2017-08-29

Docent Ola Rolfson har utnämnts till internationell biträdande redaktör för tidskriften Clinical Orthopaedics and Related Research

Docent Ola Rolfson arbetar som docent vid avdelningen för ortopedi, Göteborgs universitet samt som ortopedläkare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Ola Rolfsons forskningsområde handlar främst om olika aspekter av höftprotesoperationer och han är även registerhållare på Svenska Höftprotesregistret. Att bli utsedd till en av de internationella biträdande redaktörerna, motsvarande på engelska ”International Associate Editor”, på den väl ansedda tidskriften Clinical Orthopaedics and Related Research är en mycket hedervärd utnämning.

Clinical Orthopaedics and Related Research är en tidskrift inriktad på både klinisk forskning och grundforskning inom ortopedi som är lokaliserad i USA och har en nuvarande ”Impact factor” på 3,9.
(Foto: Johanna Rolfson)

AV: Annelie Brorsson

Sidansvarig: Katarina Olinder Eriksson|Sidan uppdaterades: 2006-07-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?