Docent Ola Rolfson utsedd till biträdande redaktör

Nyhet: 2017-08-29

Docent Ola Rolfson har utnämnts till internationell biträdande redaktör för tidskriften Clinical Orthopaedics and Related Research

Docent Ola Rolfson arbetar som docent vid avdelningen för ortopedi, Göteborgs universitet samt som ortopedläkare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Ola Rolfsons forskningsområde handlar främst om olika aspekter av höftprotesoperationer och han är även registerhållare på Svenska Höftprotesregistret. Att bli utsedd till en av de internationella biträdande redaktörerna, motsvarande på engelska ”International Associate Editor”, på den väl ansedda tidskriften Clinical Orthopaedics and Related Research är en mycket hedervärd utnämning.

Clinical Orthopaedics and Related Research är en tidskrift inriktad på både klinisk forskning och grundforskning inom ortopedi som är lokaliserad i USA och har en nuvarande ”Impact factor” på 3,9.
(Foto: Johanna Rolfson)