Joakim Strömberg har fått International Dupuytren Award 2017

Nyhet: 2017-06-15

Joakim Strömberg, doktorand vid avdelningen för ortopedi, Göteborgs universitet, har tilldelats International Dupuytren Award 2017 i kategorin "Clinical Research".

Det var för artikeln "Comparison of Treatment Outcome After Collagenase and Needle Fasciotomy for Dupuytren Conctracture: A Randomized, SIngle-Blinded, Clinical Trial With a 1-Year Follow-Up” som Joakim Strömberg, doktorand samt legitimerad läkare vid handkirurgmottagningen på Sahlgrenska universitetssjukhuset erhöll sitt pris. Artikeln är publicerad i Journal of Hand Surgery (American Volume) i september 2016. Medförfattare i studien var Allan Ibsen-Sörensen och Jan Fridén. Ledordsredaktionen gratulerar!

Länk till information om priset: http://www.dupuytren-online.info/dupuytren_award.html

Foto: Joakim Strömberg